Χώρος Διεξαγωγής & Διαμονής

Το Εργαστήριο Αθλητιατρικής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα» που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2018 και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace.

 

Το ξενοδοχείο

Το Grand Hotel Palace είναι από τα πιο ολοκληρωμένα συνεδριακά ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Θεσσαλονίκη. Με το μοναδικό του σχεδιασμό, συνδυάζει αρμονικά τις εξαιρετικά σύγχρονες εγκαταστάσεις με την κομψότητα και την πολυτέλεια του νεοκλασικού κτιρίου Θα δημιουργώντας μια μοναδική κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Τα 261 Δωμάτια και οι 15 αίθουσες εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καλύπτουν και τις πιο σύνθετες ανάγκες.

 

Συνέδρια και εκδηλώσεις                         

Αίθουσες διαρρυθμιζόμενες, άνετες, λειτουργικές και πολυτελείς, με υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, προηγμένες υποδομές και εξειδικευμένες υπηρεσίες εγγυώνται την επιτυχία του συνεδρίου. Οι κομψοί χώροι και ο υπερπλήρης εξοπλισμός σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές προτάσεις εδεσμάτων και ροφημάτων για coffee break, ελαφριά μεσημεριανά μενού ή πλήρη γεύματα και δείπνα από τον executive chef και το επιτελείο του, καθώς και οι άρτιες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των συνέδρων, αποτελούν εχέγγυο μιας άρτιας διοργάνωσης. Το έμπειρο και καταστισμένο προσωπικό του Grand Hotel Palace εξασφαλίζουν την επιτυχία του Συνεδρίου.

 

Διαμονή στο Grand Hotel Palace, 5*

Για να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο, συμπληρώνετε πλήρως το δελτίο εγγραφής και κράτησης ξενοδοχείου πατώντας εγγραφή!

 

 

Επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές που έχουν εξασφαλιστεί για τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου κάνοντας την κράτησή σας έως τις 31 Οκτωβρίου 2017.